2009. december 9., szerda

Lazítós programok az egyetemen holnapra

Sziasztok! Így a félév végéhez érve szeretnék mindenkinek gratulálni,hogy túlélte illetve sikerekben gazdag és UVK-tól mentes vizsgaidőszakot kívánok én is meg a SZHÉK mindenkinek! Viszont szeretnék ajánlani holnapra nektek 3 lazítós programot, mindegyik az egyetemen lesz. 6-tól a főépület folyosóján a töri IK rendezésében folyosós mikulás party lesz forralt borral és zsíros kenyérrel. 8-tól a Könyvtár Klubban a 3 szabad Bölcsész intézet által szervezett "Büfé Party" veszi kezdetét, tombolóval jelmezversennyel és koncerttel. 10-től Bölcsész Buli a jól megszokott LivingRoomban "Holnaptól tanulok" néven. Kinek mihez van kedve és ideje... Üdv, Réka

2 megjegyzés:

Endrődi Gábor írta...

Réka, köszönjük a posztokat. Kettőt közülük, mivel nem egyetemi programokról van szó, áttettem az Eseménynaptárba; remélem, egyetértesz. A jövőben te is tudsz egyenesen oda írni, a muvtoriszhek@gmail.com fiókhoz be vannak állítva a megfelelő jogosultságok.

Művtöri SZHÉK írta...

Kedves Gábor!

Természetesen és köszönöm.Bevallom még kicsit új nekem a dolog és nem mindig látom át a rendszert, de igyekszem betartani a "házirendet":).

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal