2010. március 17., szerda

Tanulmányi kirándulás Marosi tanár úr tiszteletére

Az ELTE Művészettörténeti Intézet oktatóinak, hallgatóinak (BA, MA, PhD) és volt hallgatóinak a részvételével tanulmányi kirándulást szervezünk Marosi tanár úr tiszteletére.

Ideje: 2010. május 14–16. (péntektől vasárnapig)

Tervezett útvonal: Zala és Vas megye (a pontos útvonal tervezés alatt)

A kirándulás költsége: 12.000,– Ft.
Az ár tartalmazza az útiköltséget (busz, 1000 km-rel számolva) és a szállást (két éjszakára Szentgyörgyvölgyben, www.go-na.hu)
Étkezés: vacsora egyénileg a helyszínen igényelhető és fizetendő (hideg ételt érdemes hozni).

A jelentkezés feltétele: 50% előleg befizetése 2010. április 15-ig (csütörtök).
A befizetések határideje (két részletben is lehet fizetni):
első részlet 2010. április 15-ig (csüt.) a jelentkezéskor (6.000 Ft);
második részlet 2010. május 6-ig (csüt.) 6.000 Ft.

A jelentkezés és a befizetések helye: A Művészettörténeti Intézet titkárságán, Pállné Egyed Erzsébetnél, MUK 6–8., I. em. 101.
ideje: Hétfőtől csütörtökig, 10 és 12 óra között.

A kirándulást 85 főre terveztük, a helyeket a jelentkezés sorrendjében lehet elfoglalni. A jelentkezésnél az elérhetőséget (mobil-szám, e-mail), kérjük, mindenki adja meg. Jelentkezés lemondása esetén a befizetett összeget csak abban az esetben tudjuk visszafizetni, ha valakit hoz maga helyett vagy lesz a helyére más jelentkező.

A részvételi díj még csökkenhet. Ennek érdekében folyamatosan figyeljük a pályázatokat. Ha valakinek van ötlete további támogatás szerzésére, kérjük jelezze!

1 megjegyzés:

ELTE Művészettörténeti Intézet írta...

Pontosítás: a kirándulás létszáma a korábban meghirdetettel ellentétben csak 50 fő. A várható program:
1. nap (május 14., péntek): Budapest - Keszthely - Sümeg - Türje - Zalahásmány - Csesztreg - Szécsiliget - Szentgyörgyvölgy
2. nap (május 15., szombat): Szentgyörgyvölgy – Németújvár (Güssing, Ausztria) - Fürtenfeld (Ausztria) - Szentgotthárd - Domonkosfa - Nagytótlak (Szlovénia) - Martjanci (Szlovénia) - Bántornya (Szlovénia) - Velemér - Szentgyörgyvölgy
3. nap (május 16., vasárnap): Szentgyörgyvölgy – Szentpéterfa - Ják - Körmend - Magyarszecsőd - Rábatöttös (Gutatöttös) - Csempeszkopács - Budapest

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal