2011. október 14., péntek

Fontos szövegek - tetemes kedvezménnyel

Évkezdési akció az Enigmánál

November 15-ig személyes átvétel esetén az Enigma művészetelméleti folyóirat 2007 előtti számait 50%-os áron, a többit pedig egységesen 20% kedvezménnyel lehet megvásárolni. Enigma összeállítások többek között Cézanne, Duchamp, Van Gogh, Rembrandt, Millet, Goya, Aby Warburg, Zádor Anna, Gerevich Tibor, Marosi Ernő kapcsán, illetve a tematikus összeállítások például a vizuális kultúra, a holokauszt művészeti reprezentációja, a comics, a street art és az animáció kérdését járják körül. A 4 Zádor Anna-szám együttes megvásárlása esetén a kiadó 50%-os kedvezményt ad.

Továbbá ebben a hónapban a Meridián Kiadó könyvei (például Emberek, és nem frakkok – A magyar művészettörténet-írás nagy alakjai, Markója Csilla: Egy másik Mednyányszky, Zrinyifalvi Gábor: Mi a szobor és a plasztika?) 40%-os kedvezménnyel kaphatók.

Az egyes Enigma-számok részletes leírása és Meridián Kiadó könyveinek ismertetője megtalálható a kiadó honlapján (http://www.meridiankiado.hu/).

Vásárlásra október 20-án, 27-én és november 10-én 13-15 óra között van lehetőség a Filmtudomány tanszéken, a -134-es szobában, de akinek nem jó egyik időpont sem, ám szeretne vásárolni, emailben egyeztessen időpontot Berta Zsókával (enigmaterjesztes@gmail.com)!

Nincsenek megjegyzések:

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal